فرم پیش ثبت نام 98

9
نمایش تعداد مطالب
15568

باعنایت به اینکه ارایه تسهیلات دانشجویی منوط به ثبت اولیه درخواست دانشجو در پورتال دانشجویی در سامانه صندوق رفاه دانشجویان می باشد، لذا دانشجویان متقاضی وام می بایست نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست نام از طریق پورتال مذکور به آدرس www.swf.ir از تاریخ 98/07/15 تا پایان نیمسال تحصیلی اقدام لازم به عمل آورند.

یادآوری می گردد دانشجویانی که در نیمسال گذشته از وام شهریه بانک قرض الحسنه مهر ایران استفاده میکنند نیازی به مراجعه مجدد به شعب بانک ندارند و صرفا درخواست خودرا به مرکز ارائه نمایند.

با توجه به عدم اتصال سامانه آموزشی دانشگاه به وزارت عتف مهلت ثبت نام وام تا تاریخ 98/09/30 تمدید گردید.

باتوجه به سیاست های جدید صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی 99-98 مبلغ وام شهریه به مبلغ 7/500/000ریال افزایش یافته است.

دانشجویانی که از طریق ثبت نام در سایت عتبات دانشگاهیان به عتبات مشرف شده اند می توانند با ارایه مستندات در صورت تأهل مبلغ 15/000/000ریال و درصورت تجرد مبلغ 10/000/000ریال وام دریافت نمایند. در غیر این صورت با ارایه صفحه ممهور به مهر خروج از کشور(پاسپورت) می توانند از وام زیارت عتبات به مبلغ 7/000/000ریال استفاده کنند

اطلاعات تماس

آدرس: تهران – ميدان انقلاب – کارگر شمالي – نرسيده به بلوار کشاورز خيابان قدر پلاک ۸

تلفن: ۰۲۱۶۶۹۳۰۴۲۱ – ۰۲۱۶۶۹۰۰۵۴۴