هدف از برگزاری دوره کاردانی مدیریت حرفه ای کسب و کار:
تربیت و آموزش نیروی انسانی مورد نیاز برای فعالیت در حوزه کسب و کار و نیز بهینه سازی عملکرد فعالان فعلی این حوزه است. طی این دوره، دانشجویان علاوه بر آشنایی با مبانی نظری کسب و کار، مهارت های لازم برای اداره واحدهای صنفی تولیدی، خدمات فنی، خدماتی و توزیعی را کسب می نماید.
قابلیت ها و توانمندی های فارغ التحصیلان دوره کاردانی حرفه ای مدیریت کسب و کار:
- اداره واحدهای صنفی تولیدی، خدمات فنی، خدماتی و توزیعی
- شناخت و به کارگیری مفاد قوانین و مقررات مربوط به کسب و کار
- انتقال مهارت های کسب و کار به افراد فعال در بنگاه های زودبازده
- تاسیس و راه اندازی واحدهای کوچک کسب و کار
- شناسائی نیازهای مطلوب مشتریان و تامین آنها
- امور خرید و فروش در شرکت های تولیدی و پشتیبانی
- انجام کار با رایانه و به کارگیری آن در محیط های کسب و کار
مشاغل قابل احراز فارغ التحصیلان دوره کاردانی حرفه ای مدیریت کسب و کار:
- کاردان کسب و کار در بخش های بازرگانی، بازاریابی، منابع انسانی، واحدهای برنامه ریزی بازاریابی، واحد های پشتیبانی فروش و واحد های لجستیک سازمان ها و شرکتها
- متصدی واحد ارتباطات با مشتریان (CRM) در واحد های کسب و کار
ترم اول | ||||
نام درس | تعداد واحد | واحد نظری | واحد علمی | پیشنیاز |
کاربینی | 1 | ـ | 1 | ـ |
آمار | 2 | 2 | ـ | ـ |
اصول حسابداری | 3 | 3 | ـ | ـ |
اصول علم اقتصاد | 3 | 3 | ـ | ـ |
کسب و کار ازدیدگاه اسلام | 2 | 2 | ـ | ـ |
مشتری مداری | 2 | 2 | ـ | ـ |
مبانی سازمان و مدیریت | 2 | 2 | ـ | ـ |
جمع کل 15 واحد |
ترم دوم | ||||
نام درس | تعداد واحد | واحد نظری | واحد عملی | پیشنیاز |
قوانین و مقررات عمومی | 3 | 3 | ـ | ـ |
قانون نظام صنفی و آیین نامه های اجرایی آن | 3 | 3 | ـ | ـ |
قوانین ایمنی و بهداشتی در واحدهای صنفی | 3 | 3 | ـ | ـ |
مقررات استاندارد و کنترل کیفیت | 2 | 2 | ـ | ـ |
مدیریت بازاریابی | 2 | 1 | 1 | اصول علم اقتصاد |
مهارت ها و قوانین کسب وکار | 2 | 2 | ـ | ـ |
زبان خارجی | 3 | 3 | ـ | ـ |
کارورزی(1) | 2 | ـ | 2 | ـ |
جمع کل 20 واحد |
ترم سوم | ||||
نام درس | تعداد واحد | واحد نظری | واحد عملی | پیشنیاز |
برنامه ریزی و طراحی کسب و کار | 1 | ـ | 1 | مهارتها و قوانین کسب و کار |
یک درس از گروه درس مبانی نظری اسلام | 2 | 2 | ـ | ـ |
یک درس از گروه درس اخلاق و تربیت اسلامی | 2 | 2 | ـ | ـ |
نقش و جایگاه واحدهای صنفی کوچک و متوسط | 2 | 2 | ـ | ـ |
سرپرستی واحدهای کسب و کار | 2 | 1 | 1 | مبانی سازمان و مدیریت |
اصول و مبانی زنجیره تامین | 2 | 2 | ـ | ـ |
فارسی | 3 | 3 | ـ | ـ |
کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات | 2 | 2 | ـ | ـ |
خدمات الکترونیک | 2 | 2 | ـ | ـ |
زبان تخصصی | 2 | 2 | زبان خارجه | |
جمع کل 20 واحد |
ترم چهارم | ||||
نام درس | تعداد واحد | واحد نظری | واحد عملی | پیشنیاز |
خرید و فروش الکترونیکی | 3 | 1 | 2 | |
فنون فروش | 2 | 1 | 1 | مدیریت بازاریابی |
طراحی و چیدمان فروشگاه | 3 | 1 | 2 | مدیریت بازاریابی |
اخلاق حرفه ای | 2 | 2 | ـ | |
جمعیت و تنظیم خانواده | 2 | 2 | ـ | ـ |
تربیت بدنی 1 | 1 | ـ | 1 | ـ |
کارورزی(2) | 2 | ـ | 2 | ـ |
پروژه | 2 | ـ | 2 | ـ |
جمع کل 17 واحد