قابل توجه دانشجویان محترم و گرامی دانشگاه علمی کاربردی انفورماتیک ایران

مدیریت آموزش دانشگاه مرکز انفورماتیک ایران سرکار خانم خانجانی همواره آماده شنیدن نظرات و دیدگاه شما عزیران جهت ارتقا و بهبود کیفیت آموزشی میباشد.

جهت ارتباط با مدیریت آموزش علمی کاربردی انفورماتیک ایران فرم زیر را تکمیل فرمایید و یا با شماره 91009625-021 داخلی 112 تماس حاصل فرمایید.

با سپاس فراوان

چشم اندازی از سابقه تحصیلی و کاری سرکار خانم خانجانی :

کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی

کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی

سوابق شغلی :

معاون آموزش و پژوهش - مرکز علمی کاربردی غلات قائم (عج)

معاون آموزش و پژوهش - مرکز علمی کاربردی زر ماکارون

معاون آموزش و پژوهش - آکادمی ملی نان ایران

سوابق پژوهشی :

ویراستار علمی کتاب محلول سازی در آزمایشگاه - نشر علم کشاورزی 1393

ارائه مقاله با عنوان

کاربرد صمع زانتان در محصولات بدون گلوتن - دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

ارائه مقاله با عنوان :

 Evaluation of multi –walled carbon nanotubes as
solid phase extraction adsorbents of difenoconazole from environmental water

اولین همایش ملی برنامه ریزی حفاظت
،حمایت از محیط زیست و توسعه پایدار-
دانشگاه شهید مفتح همدان

ارائه مقاله با عنوان :

Evaluation of Physicochemical Properties of
Fermi macaroni after Adding Spray Dried Lactic

Acid Sourdough

Food Science Available online at
www.elixirpublishers.com (Elixir
International Journal)

سوابق تدریس :

از سال 92

مرکز علمی کاربردی قند کرج - مرکز علمی کاربردی نان سحر - دانشکده فنی و حرفه ای ولیعصر (عج) - مرکز علمی کاربردی زر - مرکز علمی کاربردی غلات قائم (عج) - مرکز علمی کاربردی آی سودا - مرکز علمی کاربردی سن ایچ 

دروس تدریس شده :

میکروبیولوژی مواد غذایی و آزمایشگاه

تجزیه مواد غذایی و آزمایشگاه

شناخت غلات و صنایع وابسته

شیمی مواد غذایی

اصول نگهداری مواد غذایی

بسته بندی مواد غذایی

مواد اولیه شیرینی و شکلات

شیمی مواد غذایی

آزمایشگاه کنترل کیفیت شیرینی و شکلات