قابل توجه دانشجویان محترم و گرامی دانشگاه علمی کاربردی انفورماتیک ایران
مدیریت آموزش دانشگاه مرکز انفورماتیک ایران سرکار خانم خانجانی همواره آماده شنیدن نظرات و دیدگاه شما عزیران جهت ارتقا و بهبود کیفیت آموزشی میباشد.
جهت ارتباط با مدیریت آموزش علمی کاربردی انفورماتیک ایران فرم زیر را تکمیل فرمایید و یا با شماره 91009625-021 داخلی 112 تماس حاصل فرمایید.
با سپاس فراوان
چشم اندازی از سابقه تحصیلی و کاری سرکار خانم خانجانی :
کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی
کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی
سوابق شغلی :
معاون آموزش و پژوهش - مرکز علمی کاربردی غلات قائم (عج)
معاون آموزش و پژوهش - مرکز علمی کاربردی زر ماکارون
معاون آموزش و پژوهش - آکادمی ملی نان ایران
سوابق پژوهشی :
ویراستار علمی کتاب محلول سازی در آزمایشگاه - نشر علم کشاورزی 1393
ارائه مقاله با عنوان
کاربرد صمع زانتان در محصولات بدون گلوتن - دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
ارائه مقاله با عنوان :
Evaluation of multi –walled carbon nanotubes as
solid phase extraction adsorbents of difenoconazole from environmental water
اولین همایش ملی برنامه ریزی حفاظت
،حمایت از محیط زیست و توسعه پایدار-
دانشگاه شهید مفتح همدان
ارائه مقاله با عنوان :
Evaluation of Physicochemical Properties of
Fermi macaroni after Adding Spray Dried Lactic
Acid Sourdough
Food Science Available online at
www.elixirpublishers.com (Elixir
International Journal)
سوابق تدریس :
از سال 92
مرکز علمی کاربردی قند کرج - مرکز علمی کاربردی نان سحر - دانشکده فنی و حرفه ای ولیعصر (عج) - مرکز علمی کاربردی زر - مرکز علمی کاربردی غلات قائم (عج) - مرکز علمی کاربردی آی سودا - مرکز علمی کاربردی سن ایچ
دروس تدریس شده :
میکروبیولوژی مواد غذایی و آزمایشگاه
تجزیه مواد غذایی و آزمایشگاه
شناخت غلات و صنایع وابسته
شیمی مواد غذایی
اصول نگهداری مواد غذایی
بسته بندی مواد غذایی
مواد اولیه شیرینی و شکلات
شیمی مواد غذایی
آزمایشگاه کنترل کیفیت شیرینی و شکلات